Pistettiin sitten oikeen kunnolla tikut heilumaan näin ennen joulua ja siinä sitten tuli jos ja vaikka mitä konttiin laitettavaksi. 

Tämmöinen satsi ja kahteen eri osoitteeseen. Tossut (tarkemmin alla) päätyivät lapsille kotitossuiksi. Ohje on sama kuin aikaisemminkin tekemissäni kotitossuissa, lankojen puolesta vain sovellettu. Vihreä/harmaat tossut ovat kaksinkertaista seiskaveikkaa (vihreä-valkea) ja kaksinkertaista nallea (harmaa-valkea). Varret Hileestä. Punavalkeat tossut sen sijaan ovat isoveljeä (kantapää) sekä kaksinkertaista nallea. Varsi on valkoista nallea + seiskaveikkaa yhdessä.

Toiseen suuntaan lähti sitten tennarivillasukkapari sulostuttamaan pariskunnan varpaita. Tässä ne vielä tarkemmin (ja nuo oranssit on ne aikasemmin mainitut vaihtarivillasukat). Siniset nallesta, kun seiskaveikkaa ei ollu enää turkoosina tuoreissa värivalikoimissa. Vihreet (ja oranssit) seiskaveikkaa.

Pukin konttiin kiipesi myös pienempi tossupari, jossain tuli ohje vastaan ja ajattelin kokeilla. Kuitenkaan omasta ihan lähimmästä lähipiiristä ei riittävän pienikinttuista nassikkaa löytynyt, joten siskon kummitädin lapselle lähtivät lopulta; 

Lisäksi tosiaan vielä lahjakorttimuodossa lahjoitettuja sukkia, niistä enemmän jahka valmistuilevat :)